Smart Flame Detection Camera

English

Smart Flame Detection Camera

Verhoog de veiligheid aan boord van uw schip met een Arges Marine* ‘Smart Flame Detection Camera’. De camera detecteert vlammen door middel van een geïntegreerde dubbele vlam detectie sensor. De camera is reeds leverbaar in een Non-Ex versie, later dit jaar verwachten we ook de explosieveilige uitvoering (zone 1).

Zodra de camera vlammen detecteert wordt er een alarm signaal naar uw CCTV monitor gestuurd. Het scherm zal rood gaan knipperen zodat men direct visueel wordt gewaarschuwd. Tevens is het mogelijk om via een extern signaal een licht of geluidswaarschuwing te genereren. 

De camera registreert zowel ‘zichtbare’ als ‘onzichtbare’ vlammen. In het zichtbare spectrum gaat het om Diesel, Benzine & Heptaan. In het onzichtbare spectrum om Ethanol en Methanol.

Geïntegreerde AI functionaliteiten:

Daarnaast is dezelfde camera in staat om een ‘Man Down’ alarm te genereren via ‘AI-intelligentie’. Mocht een van uw werknemers vallen of buiten bewustzijn raken in onbewaakte ruimtes zal de camera dit registeren en direct een alarmsignaal afgeven.

Alle benodigde intelligentie is geïntegreerd in de camera en kan dus in elk nieuw (of bestaand) netwerk gebaseerd camerasysteem worden gebruikt. Het grote voordeel hiervan is dat er geen dure additionele soft of hardware benodigd is. 

Met een Arges Marine ‘Smart Flame Detection Camera’ verhoogd u dus op een eenvoudige en directe wijze de veiligheid aan boord van uw schip. 


Arges Marine
Arges Marine is een Koreaanse fabrikant van hoogwaardige industriële camera’s. Arges Marine ontwikkeld en produceert alles in eigen beheer, zowel Non-Ex als Explosieveilige camera’s. 

U kunt bij ESCS terecht voor het complete productgamma van Arges Marine.
 www.argesmarine.co.kr

Voor meer informatie neem gerust contact op via info@escs.nl of via telefoon 0183-404113.

We vertellen u er graag meer over.