Vacature Elektronica Paneelbouwer

English

Vacature Elektronica Paneelbouwer

Electronic Service connected systems (ESCS) is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infotainment, veiligheid en communicatiesystemen aan boord van jachten, (Rivier)Cruiseschepen en commerciële scheepvaart. Vanwege een sterke toename van met name onze CCTV-werkzaamheden zijn wij op zoek naar een enthousiaste en technische alleskunner.

Wij leveren complete CCTV (camera-monitor) systemen die de hele wereld over gaan. Deze systemen worden bv. gebruikt om de veiligheid aan boord van een schip of kraan te verhogen. Met behulp van onze camera’s worden alle kritische processen aan boord inzichtelijk gemaakt waardoor de bemanning aan boord veilig kan werken.

Wij leveren geen losse camera’s, maar juist de complete oplossing voor onze klanten. Van camera tot monitor en alles daar tussenin. Om alles met elkaar te integreren bouwen wij speciale VCU’s (Video control units) in allerlei vormen en maten.

Voor deze nieuwe functie binnen ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste Electrotechneut die het leuk vindt om op basis van de technische documentatie deze VCU-kasten zelfstandig te gaan bouwen. Geen enkel project is hetzelfde dus genoeg uitdaging. Na het bouwen sluit je het systeem zelf aan om alles te testen en te documenteren. 

Naast het bouwen en testen van de diverse projecten ben je o.a. verantwoordelijk voor een aantal logistieke taken.  Het afhandelen van in/-uitgaande goederen, opruimen binnenkomende goederen, transport gereed maken van zendingen behoren ook tot je takenpakket. Het magazijn is onder jouw leiding een nette werkplek. 

Het betreft een fulltime baan (40 uur per week). Bij wederzijdse tevredenheid is er uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. In deze functie heb je meer dan voldoende mogelijkheden jezelf te ontplooien en te ontwikkelen. 

Wij vragen:

– MBO/-MBO+ werk- en denk niveau.

– Een goede basiskennis op het gebied van Elektronica (of bereid een opleiding te volgen)

– Je bent proactief, zelfstandig, leergierig en vooral zorgvuldig

– Je kan met een computer omgaan (basiskennis word/excel)

– Bij voorkeur woonachtig binnen 30minuten vanaf Nieuwendijk 

Wij bieden:

– Een salaris dat bij jouw kennis en ervaring past

– Marktconforme arbeidsvoorwaarden, goede pensioenregeling

– Een team met enthousiaste collega’s (13FTE)

– Een informele en zeer collegiale werksfeer.

– Veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling (cursus, training)

– Bonusregeling / winstdeling aan eind van het jaar. 

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en ben jij diegene die ons verder helpt onze ambities en groei waar te maken? Dan komen we heel graag met je in contact! 

Mocht je enthousiast zijn maar heb je nog vragen/twijfels? Neem dan direct contact op met Arie Verwoert via [email protected] of via de telefoon 0183-404113