Jachten

English

Branddetectie en alarm

Als kennispartner van Tyco engineeren en programmeren wij innovatieve branddetectie en beveiligingsoplossingen voor aan boord van jachten. Wij hebben kennis van zowel conventionele als geadresseerde systemen.

Mogelijkheden Brandalarm systeem:

  • Engineering van het systeem op maat
  • Hybride en standalone oplossingen
  • Voldoet aan specifieke en unieke vereisten voor installaties op schepen
  • Type gekeurd
  • Integratie met het PAGA en CCTV systeem
  • Een installatie voorbereide “Out of the Box” levering

 

Tyco

Tyco’s innovatieve branddetectie en alarm systemen voor de scheepvaart beschermen meer dan 80% van de schepen op zee. Tyco heeft brandbeveiliging oplossingen ontwikkeld om aan de specifieke en vaak unieke vereisten op schepen te voldoen, waaronder zeeschepen, schepen voor cruises, veerboten, containerschepen en tankers. Als partner van Tyco kan Electronic Service de Tyco systemen zelfstandig engineeren, programmeren en installeren. Daarnaast zorgen wij voor de integratie met andere systemen zoals het cctv en iptv systeem.

Op zoek naar een Tyco brandbeveiliging oplossing? Stuur uw verzoek naar info@escs.nl

De Tyco Zettler® MZX panelen zijn zeer flexibel en voldoen aan alle eisen. De panelen leveren uitstekende prestaties en betrouwbaarheid dankzij het Faslogic algoritme, wat de verschillende sensorwaarden combineert om nauwkeurige situationele informatie te verschaffen. Ze kunnen worden geclusterd in een beveiligd netwerk om de beheer- en onderhoudstaken vergemakkelijken. Daarnaast zijn ze eveneens compatibel met bestaande installaties, waardoor een installatie kan worden gemoderniseerd tegen minimale kosten.

Met de zesde generatie melders introduceert Tyco IR (infrarood) sensoren en transmitters. Dit biedt vele functies en hoogwaardige prestatieniveaus. Deze melders zijn dusdanig ontworpen dat ze aanpasbaar en flexibel zijn. Daarmee kunnen ze worden gebruikt in de meeste omgevingen om deze te beschermen tegen talloze potentiële brandrisico’s. Ze gebruiken verfijnde digitale signalisatie (FSK) om te communiceren met het op MZX-technologie draaiende brandcontrolepaneel. Dankzij de verschillende kleurenopties passen de melders naadloos in elk interieur.

Branddetectie en alarm